Libnet.ro
UNICEF

15:45

Noul Guvern. Cine este Cristina Guseth, ministrul propus pentru Justitie

Adevărul Adevărul,
Noul Guvern. Cine este Cristina Guseth, ministrul propus pentru Justitie

Cristina Guseth, directorul fundatiei Freedom House Romania, un ONG ce promoveaza libertatea, democratia si drepturile omului, a fost propusa de premierul ales Dacian Ciolos la conducerea Ministerului Justitiei. continuă pe Adevărul

Cine este Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

Cine este Cristina Guseth - propusa ministru al Justitiei

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

Cine este Cristina Guseth, alegerea pentru ministerul Justitiei

Cristina Guseth, in prezent directorul fundatiei Freedom House Romania, este propunerea lui Dacian Ciolos pentru ministerul Justititiei.

Noul Guvern. Cine este Dan Costescu, ministrul propus pentru Transporturi

Dan Marian Costescu, nominalizat pentru portofoliul de la Transporturi, este, din luna martie, directorul general al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA, iar anterior a lucrat pentru companii private sau de stat, din Romania si Europa, din domenii precum industrie sau exploatare feroviara. Summary.

Noul Guvern. Cine este Andrei Baciu, ministrul propus la Sanatate: Am lucrat Franta si am o imagine proaspata a ce se intampla in sistemul romanesc

Doctorul Andrei Baciu, propunerea premierului Dacian Ciolos pentru portofoliul Sanatatii, este chirurg si si-a desfasurat activitatea in Franta. in momentul in care a revenit in Romania, Andrei Baciu a preluat coordonarea unei campanii, Drepturile Pacientilor, demarata de europarlamentarul Cristian Busoi, fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS).

Noul Guvern. Cine este Vlad Alexandrescu, ministrul propus la Cultura

Vlad Alexandrescu este profesor la Catedra de Franceza a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti, istoric si diplomat.

Noul Guvern. Cine este Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala

Marius Raul Bostan, ministrul propus pentru Societatea Informationala in noul Guvern condus de Dacian Ciolos este fost membru PNT-CD, fondator al VMB Partners si membru in CA al Telekom.

Noul Guvern. Cine este Achim Irimescu, ministrul propus la Agricultura

Achim Irimescu, propus de Dacian Ciolos ca ministru al Agriculturii, a fost secretar de stat in Ministerul Agriculturii in perioada 2012-2014, iar in prezent ocupa o functie de ministru-consilier in cadrul Reprezentantei Permanente a Romaniei pe langa UE, sef sectie Agricultura si reprezentant al Romaniei in Comitetul Special Agricol.

Noul Guvern. Cine e Violeta Alexandru, ministrul propus pentru Dialog Social

Violeta Alexandru, propusa in noul Guvern pentru functia de ministrul delegat pentru Dialog Social, este director al Institutului pentru Politici Publice IPP) si mediator autorizat, fiind membra a organizatiei Asociatia Colegiul Mediatorilor.

Noul Guvern. Cine este Achimas-Cadariu Patriciu, ministrul propus la Sanatate, dupa ce Andrei Baciu a fost retras de premierul Dacian Ciolos

Doctorul Achimas-Cadariu Patriciu este medic primar ginecolog, suprespecializat in ginecologie oncologica si chirurgie oncologica. Medicul a finalizat un masterat in oncologie la Universitatea Ulm din Germania si este doctor in stiinte medicale, fiind si cadru didactia la UMF Cluj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )